Bolckmans

 

 

 

   Personeelsadvies & Organisatieontwikkeling
Officieel erkend selectiebureau (VG.1073/B)

Astridlaan 2  -  2350 Vosselaar  -  GSM 0478/ 26 08 39  -  FAX 014/ 61 83 20   mail@bolckmans.info  -  BTW 0703 765 385

Home Routebeschrijving Contact
 

Wie zijn wij
Diensten
Werkwijze
Gratis tips
Honoraria
Routebeschrijving
Contact

No cure no pay
Wanneer resultaten duidelijk meetbaar zijn en niet te erg onderhevig zijn aan toevalsfactoren, durven wij het aan om onze vergoeding te laten afhangen van de besparing die wij u helpen realiseren. Dit kan enkel omdat we weten dat onze aanpak effectief werkt.
Wij meten bijvoorbeeld de kost van ziekteverzuim in uw bedrijf (nulmeting) en kijken hoe deze kost een jaar na onze interventie gedaald is. Onze vergoeding wordt bijna uitsluitend bepaald door uw resultaat.
 
Pakketten
Om bepaalde diensten goed te kunnen leveren, is maatwerk vereist. De interventie wordt dan effectief op uw specifieke behoeften gemodelleerd. Dit vergt extra tijd en dus geld, maar is verantwoord omdat het tot betere resultaten leidt.
Spijtig genoeg schermt men vaak ten onrechte met de term "maatwerk" ... alleen om u een groter factuur te kunnen presenteren. Soms is het immers veel beter om een goed doordacht bestaand model te gebruiken dat zijn degelijkheid reeds bewezen heeft dan een duur model op maat van uw bedrijf te laten ontwikkelen.
Zo maken wij bijvoorbeeld voor tevredenheidsenquêtes steeds gebruik van een geoptimaliseerde vaste vragenlijst. Dit betekent voor u een minimale kost en door gebruik te maken van deze vragenlijst, kan u bovendien uw resultaten vergelijken met het gemiddelde van andere bedrijven.
  
Vast tarief / uurtarief
Wanneer prestaties vooraf goed in te schatten zijn, spreken wij een vast tarief af. Zo weet u perfect op voorhand wat uw kost gaat zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor personeelsselecties en opleidingen.
In alle andere gevallen werken wij tegen uurtarief. Dit is de eerlijkste manier voor alle partijen, want zo betaalt u enkel de effectief geleverde prestatie.

(Betaalbaar) maatwerk
Soms vergt maatwerk veel tijd, maar vaak kan er ook op een slimme manier maatwerk geleverd worden.